Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Αγιορείτες και Μητροπολίτες υπέρ Χρυσής Αυγής…

«Έβαλαν στη φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες» [Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος]
ag-vima
Η παραπάνω ανάρτηση των σεβάσμιων αγιορειτών, μιλάει από μόνη της: “Η Χρυσή Αυγή έφυγε, οι λαθρομετανάστες ξαναήρθαν…”
Επίσης:
ag-vima2
Διαβάστε για την…μεγαλύτερη σκευωρία στην πολιτική -κατά Κασιδιάρη- Ιστορία…
 Το «Αγιο»ρείτικο Βήμα για τον έγκλειστο -πλέον- θεωρητικό του λαϊκού ριζοσπαστισμού, όπως ονομάζει τον ναζί Χρήστο Παππά:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ Χ.ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ: «ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ»
Με μια επιστολή που θα μπορούσε να αποτελεί και την πολιτική διαθήκη του ο έγκλειστος -πλέον- θεωρητικός του λαϊκού ριζοσπαστισμού, ο βουλευτής Χρήστος Παππάς θέτει ενδεχομένου ζήτημα φυσικής εξόντωσης των βουλευτών και στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου από την κυβέρνηση!
“Φρονώ ότι εάν επροβλέπετο και δικονομικά, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και ειδικότερα η μνημονιακή κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα προέβαινε ευχαρίστως και στην βιολογική μας εξόντωση”.
Η επιστολή είναι μια έκκληση υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου που έχουν κλειστεί στην απομόνωση των φυλακών και κάλεσμα στους Έλληνες πολίτες να αντισταθούν στην τρόικα και την κυβέρνησή της.
Δικαίως λοιπόν προβάλλεται, στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής: Μητροπολίτης Παύλος για τις παράνομες διώξεις: “Έβαλαν φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες”
Ένας από τους πλέον σεβάσμιους Ιεράρχες, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, έλαβε θέση και κατήγγειλε την άδικη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε την φράση που λέει και ο απλός λαός καθημερινά: ”Έβαλαν στη φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες“.
“Υπάρχουν πολιτικοί παλιοί που χρωστάνε λεφτά στο κράτος. Και μερικοί την έχουν γλιτώσει. Ο λαός ξέρει πόσοι πολιτικοί έπρεπε να είναι φυλακή, κι αντί αυτού βάζουν μέσα τα θύματα”. Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος είναι ένας από τους δημοφιλέστερους και με μεγαλύτερη επιρροή στην Ιερά Σύνοδο ιεράρχης.
ΥΓ:
Αν δεν απατώμαι, οι Μητροπολίτες είναι έμμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι…


Ασχέτως απο το θέμα θρησκείας,είναι τραγικό άνθρωποι απο τέτοιες θέσεις να κηρύττουν το μίσος και να υποστηρίζουν ακόμα μια αποδεδειγμένα πλέον εγκληματική νεοναζιστική συμμορία.Οι ευθύνες αυτών των ανθρώπων της Εκκλησίας είναι μεγάλες και κανείς πλεόν δεν μπορεί να ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε.Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και οι επιλογές είναι πλέον συνειδητές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου