Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Τι κοινό έχουν η Ποταμιά Θάσου,τα Χανιά και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών ;

Η παταγώδης αποτυχία της Χ.Α. στην Ποταμιά της Θάσου και η διαστρέβλωση της αλήθειας όπου ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών της περιοχής, Κώστας Μερακλής δηλώνει πώς "Πήγαμε να διώξουμε την Χρυσή Αυγή όχι να πάρουμε τρόφιμα" , η αντίδραση της κοινωνίας των Χανίων όπου πέταξαν στην θάλασσα τον υποψήφιο με την Χρυσή Αυγή Στ.Βλαμάκη ύστερα από την προκλητική και ιδιαίτερα εξευτελιστική συμπεριφορά που επέδειξε ο ίδιος και οι φίλοι του από τον κλειστό πυρήνα της Χρυσής Αυγής στα Χανιά. Πολίτες των Χανίων έδειξαν έμπρακτα ότι δεν ανέχονται αυτή τη συμπεριφορά και, αφού τους περιόρισαν, τον έριξαν στη θάλασσα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και τουριστών.


Κατά της Χρυσής Αυγής επίσης αντέδρασε με έντονο και χαρακτηριστικό τρόπο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών όπου την 1/4/2013 δέχθηκε φαξ από την κεντρική διοίκηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που ενημέρωνε για Ερώτηση του βουλευτή της Αρτέμιου Ματθαιόπουλου για τον τρόπο υπολογισμού τόκων και προμηθειών των τραπεζών.
Το επέστρεψε με τη σημείωση «ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ - ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ».
Η Ποταμιά Θάσου,τα Χανιά και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών συνδέονται μεταξύ τους με μια αντιφασιστική γραμμή αντίστασης και το κοινό τους σημείο είναι η αμεσότητα και η αποφασιστικότητα που τοπικές κοινωνίες και εργαζόμενοι επέδειξαν στο "κεφάλι" που πήγε να "σηκώσει" η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή σε κάθε περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου