Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Αποκαλυπτικός ο Μιχαλολιάκος:«Δεν πιστεύουμε σε λαϊκή εξέγερση,αλλά σε επανάσταση εκ των άνω»


«Δεν πιστεύει η Χρυσή Αυγή στην λαϊκή εξέγερση, αλλά στην επανάσταση εκ των άνω» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της ναζιστικής Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, γιατί δεν στοχεύει η Χρυσή Αυγή να κάνει μία δεξιά "λαϊκή" εξέγερση ο Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι "...μόνο μία άρχουσα, ηγέτιδα τάξη θα κάνει την "επανάσταση"..." αλλά, τόνισε, πως "...Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα της Χρυσής Αυγής..." .

Είπε επίσης ότι εκλογές δεν βλέπει τον Σεπτέμβριο, διότι δεν θα υπάρξει κοινωνική αναταραχή. Είπε μάλιστα ότι η Αριστερά μόνο μπορεί να την προκαλέσει, αλλά δεν θα το κάνει γιατί είναι,όπως την χαρακτήρισε "πουλημένη".


Βλέπουμε καθημερινά όλο και περισσότερο ότι η Χρυσή Αυγή διεκδικεί επάξια τον ρόλο του μαντρόσκυλου του συστήματος και της κυβέρνησης. Δεν πιστεύει η Χρυσή Αυγή,σύμφωνα με το Γραμματέα της Μιχαλολιάκο στο λαϊκό ξεσηκωμό "από τα κάτω", αλλά σε μια "ηγέτιδα άρχουσα τάξη". Και αυτό μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί.Όχι στα λόγια ή στις "θεωρίες".Αλλά στην πράξη,καθημερινά.Στις γειτονιές,όπου δεν έχουν πρόσβαση και πάνε να "τρυπώσουν" σαν τους κλέφτες για να δείξουν ότι υπάρχουν κι αυτοί.Εμφανίζονται σαν "πυροτεχνήματα" για να μας πούνε πάλι για το "αιώνιο" πρόβλημα της Ελλάδας που δεν είναι άλλο...απο τους μετανάστες.Αλήθεια για την οικονομία τι λένε;Για το χρέος;Πρέπει να το πληρώσουμε ή όχι;Για το ευρώ;Τις εργασιακές σχέσεις;Τις ιδιωτικοποιήσεις;...

Παίρνουν όμως θέση,θέλοντας και μη.Ψηφίζουν ιδιωτικοποιήσεις-ξεπουλήματα(παράδειγμα ΑΤΕ,"ενοικίαση"ελληνικών νησιών κ.α) μαζί με την κυβέρνηση ενώ η "ξεπουλημένη"Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ) ψηφίζει κατά.Στηρίζει τις φοροαπαλαγές των "χτυπημένων απο την κρίση!"εφοπλιστών ενώ η "ξεπουλημένη" Αριστερά ψηφίζει κατά.Στηρίζει το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων των 1000 περίπου ευρώ ενώ η Αριστερά παλεύει σε όλα τα πεδία ενάντια σ'αυτά και τη μονόπλευρη-φιλοκυβερνητική"ενημέρωση" των ιδιωτικών μεγαλοκαναλιών(Mega,Antenna,Σκάϊ)Η Χρυσή Αυγή,είτε το θέλουν είτε όχι,έχει,απο τα πεπραγμένα της,επιλέξει πλευρά.Είναι ταγμένη συνειδητά με το μεγάλο κεφάλαιο,συμπλέοντας εκεί όπου μπορεί με την κυβέρνηση ενώ βρίσκεται πάντοτε απέναντι στους αγώνες των εργαζομένων.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ο κάθε ένας-η κάθε μία ας συμμετάσχει με όποιο τρόπο μπορεί σε συλλογικότητες και σε αγώνες που αντιπαλεύουν τον φασισμό,τη Χρυσή Αυγή και τις πολιτικές που τους εκτρέφουν.Είναι ώρα να αλλάξουμε τις ζωές μας προς το καλύτερο,παλεύοντας ενάντια στις πολιτικές που γεννάνε φτώχεια,ανεργία,εξαθλίωση.Η Χρυσή Αυγή μας πάει πίσω σε αυτόν τον Αγώνα αλλά και γενικά σαν κοινωνία.Δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους παρά δηλητήριο μίσους για ότι διαφορετικό δεν "ικανοποιεί" τα ναζιστικά τους πρότυπα.Στο μέλλον,ας μην τους επιτρέψουμε να μπούν ούτε στη Βουλή ξανά ούτε πουθενά!Και επιπλέον πρέπει να τους τσακίζουμε "απο τα κάτω" όπου πάνε να εισχωρήσουν με το φασιστικό τους δηλητήριο ρατσισμού,σε κάθε χώρο δουλειάς,σε κάθε γειτονιά!


Παρακολουθήστε το βίντεο  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου