Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ενώ η Τσαριτσάνη απαντά Αντιφασιστικά,βουλευτές της ΝΔ εθελοτυφλούν μπροστά στη Χ.Α.

Την ώρα που οι κάτοικοι της Τσαριτσάνης έδιωξαν με σθένος και υπερηφάνια την Χ.Α. απο εκδήλωση μνήμης για τους 45 εκτελεσθέντες κατοίκους από τους Γερμανούς ναζί ,πολιτικό θέμα αποτελεί η άρνηση άρσης της ασυλίας Κασιδιάρη από βουλευτές της ΝΔ.Τα συμπεράσματα που βγαίνουν είναι τα εξής:
-Οι κάτοικοι της Τσαριτσάνης Λάρισας έκαναν αυτό που θα έπρεπε να κάνουν οι πολίτες και οι κάτοικοι σε κάθε πόλη-σε κάθε γειτονιά όταν η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή πάει να "σηκώσει ανάστημα".Έτσι θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε,οργανωμένα και μαζικά,  στους νοσταλγούς του Χίτλερ και του απανθρωπισμού.Η στάση των κατοίκων της Τσαριτσάνης αποτελεί παράδειγμα αντιφασιστικής Αγωνιστικότητας και ετοιμότητας και γεμίζει με αυτοπεποίθηση και υπερηφάνια κάθε Αντιφασίστα/Αντιφασίστρια.
-Την ίδια ώρα που η Χρυσή Αυγή κυνηγάει,δέρνει και δολοφονεί μετανάστες,βουλευτές της ΝΔ καταψηφίζουν την άρση της ασυλίας του βουλευτή της φασιστικής Χ.Α. Η.Κασιδιάρη για ποινικές υποθέσεις που εκκρεμούν εναντίον του.Οι τρεις ψήφοι «κατά» της άρσης της ασυλίας του κ. Κασιδιάρη, που καταγράφηκαν στην πρωινή ψηφοφορία, ήταν του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μ.Κεφαλογιάννη, του υφυπουργού Αθλητισμού και βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ Γ.Ιωαννίδη καθώς και του βουλευτή Βοιωτίας του κόμματος Γ.Καράμπελα.Ο Μ.Κεφαλογιάννης σε δηλώσεις του προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αιτιολόγησε τη στάση του λέγοντας ότι επέλεξε την αρνητική ψήφο ώστε να δώσει στον κ. Κασιδιάρη «την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη μέσα στη Βουλή κάτι που δεν έκανε εδώ και μήνες».Απορίας άξιο είναι τι άλλο θα πρέπει να κάνει ο Η.Κασιδιάρης ώστε ο κ.Κεφαλογιάννης και οι άλλοι 2 βουλευτέςτης ΝΔ  να δώσουν θετική ψήφο για την άρση της ασυλίας του.Τι άλλο θα πρέπει να δούν για να καταλάβουν πως πρόκειται για εν δυνάμει δολοφόνους και ευσυνείδητους ναζιστές;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου