Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αντιφασιστική e-πικαιρότητα:Χ.Α.& σύστημα εναντίων των υπολοίπων και το Ισπανικό παράδειγμα

Ευχαρίστηση και ικανοποίηση προκαλεί η παρέμβαση της ΔΟΕ(Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος) για την επικίνδυνη δράση της Χ.Α. στα σχολεία.Ιδού η ανακοίνωση της ΔΟΕ για την Χ.Α.

Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνάντηση αντιφασιστικών-αντιρατσιστικών οργανώσεων αλλά και οργανώσεων της Αριστεράς με στόχο τον καλύτερο δυνατό συντονισμό και την κοινή δράση για το θέμα της ιθαγένειας, αλλά και για να δημιουργηθεί ένα τοίχος απέναντι στην απειλή της Χρυσής Αυγής.Η πρωτοβουλία αναλήφθηκε με αφορμή την δημοσιοποίηση της απόφασης του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό το "Νόμο Ραγκούση" για την ιθαγένεια.Δείτε περισσότερα εδώ .



Και μια όμορφη ιστορία για το οπαδικό-φίλαθλο κίνημα το οποίο παρουσιάζει και μια...άλλη ενδιαφέρουσα,αγωνιστική,αλληλέγγυα πτυχή,εκτός απο αυτά για τα οποία κακο-φημίζεται σήμερα.Το οπαδικό κίνημα στο δρόμο της αλληλεγγύης και η μάχη της κερκίδας ....λοιπόν!

Απορίας άξιο είναι επίσης η καταγγελία για την συνεργασία της ΔΑΚΕ με τους ναζί στην Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων στην Δημοτική Αστυνομία και η παραίτηση συνδικαλιστών απο το Δ.Σ. .Ένα γεγονός που περνάει στα αζήτητα και θέλει προσοχή.

Οι χρυσαυγίτες όμως συνεχίζουν ακάθεκτοι να μας παρουσιάζουν το αληθινό τους πρόσωπο αφού στο Ναύπλιο τραμπούκισαν μέλη του κοινωνικού παντοπωλείου που λειτουργεί απο την "Πύλη Πολιτισμού"  όταν«κάποιος άπορος βγήκε από το χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου και φώναξε πως δίνουν φαγητό σε αλλοδαπούς και Αθίγγανους και όχι σε Έλληνες».

Πηγαίνοντας για λίγο στην Ισπανία,πληροφορούμαστε απο το ακόλουθο βίντεο ότι  Νεοναζί στην Ισπανία (Gijón, Asturias) εκδιώχνονται από διαδηλωτές κατά τη διάρκεια πορείας ενάντια στις εξώσεις (16-2-2013).
Εν τέλει,το συμπέρασμα είναι ένα:ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ,ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου