Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Αντιφασιστικές εκδηλώσεις:6/11,20:00 απο ΣΥΡΙΖΑ Τούμπας-Ε'Διαμ/τος & 8/11,18:30 απο ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αν.Θεσ/νίκης στο Πολιτιστικό κέντρο Τούμπας(Γρ.Λαμπράκη)

Η Αντιφασιστική Επιτροπή Τούμπας συμμετέχει και καλεί τον κόσμο της Τούμπας στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις-συζητήσεις:
-Με θέμα"Να βάλουμε τέλος στα μνημόνια και το φασισμό" που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή και συγκεκριμένα την Τετάρτη,6/11,20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας(Γρ.Λαμπράκη) απο τον ΣΥΡΙΖΑ Τούμπας και Ε' Διαμερίσματος με ομιλητές τον καθ.Συνταγμ.Δικαίου Γ.Κατρούγκαλο & τον Τ.Κορωνάκη,μέλος Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ.
-Με θέμα "Η πάλη ενάντια στο φασισμό και η μάχη για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή,8/11,18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας(Γρ.Λαμπράκη) απο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αν.Θεσ/νίκης με ομιλητές τον συνδικαλιστή Δ'ΕΛΜΕ Μ.Αρίδα,τον συντονιστή ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης Κ.Τορπουζίδη και τον Αντιπρόεδρο Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτ.Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ,μέλος ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χ.Αβραμίδη.


Απο πιο πρίν και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει στο χώρο τραπεζάκι της Αντιφασιστικής Επιτροπής Τούμπας όπου θα βρίσκεται επικαιροποιημένη προκύρηξη της Επιτροπής μας για το πως απαντάμε στις εξελίξεις και το πως προχωράμε απο εδώ και πέρα,καθώς και περαιτέρω αντιφασιστικό υλικό αλλά και κουτί οικονομικής ενίσχυσης για τις δράσεις της Επιτροπής μας στο μέλλον.Το μήνυμα είναι και παραμένει ξεκάθαρο:ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ,ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου