Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Τσακίστε Χ.Α.-ΕΛΑΜ:Ποτέ ξανά φασισμός σε Ελλάδα-Κύπρο

Σε αυτήν την πορεία συμμετείχαν και μέλη από την Αντιφασιστική Επιτροπή Τούμπας. Ακόμα στην πορεία μοιράστηκε και η πιο κάτω προκήρυξη από μέλη της ΝΕΔΑ.ΟΎΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΊΑ
ΟΎΤΕ ΠΟΥΘΕΝΆ
ΤΣΑΚΊΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΆ


Παρακάτω ακολουθεί το φυλλάδιο που μοιράστηκε απο την ΝΕΔΑ στην αντιφασιστική πορεία στις 30/12/2012

"Σήμερα το ΕΛΑΜ ανακοινώνει τον υποψήφιο του για τις προεδρικές εκλογές. Στην εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς τους κάλεσαν τον Ιωάννη Λαγό και τον Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτές της Χρυσής Αυγής, της νεοναζιστικής νεοφασιστικής συμμορίας που μπήκε στις προηγούμενες εκλογές στην Ελληνική Βουλή.

Είναι δολοφόνοι, νεοναζί, φιλοχουντικοί!



Μόνο μέσα σε λίγους μήνες από την εκλογή τους μετράμε καθημερινά επιθέσεις – πολλές από αυτές δολοφονικές – προς μετανάστες, αλλά και έλληνες εργαζόμενους, καλλιτέχνες, αντιρατσιστές και βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ!

Η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, δεν είναι τίποτα άλλο από μια δολοφονική συμμορία, που οραματίζεται μια νέα χούντα, μια νέα δικτατορία όπου όποιος διαφωνεί ή διαφέρει με το πρότυπο της Αρίας Φύλης δολοφονείται!

Οι δύο βουλευτές που έρχονται ήταν μπροστάρηδες σε πάρα πολλές επιθέσεις την προηγούμενη περίοδο, και είναι εγκληματίες κοινού ποινικού δικαίου!

Ο Κασιδιάρης Ηλίας, δεξί χέρι του αρχηγού της ΧΑ, κατηγορείται γιατί παρείχε συνδρομή σε 5 άτομα στις 24 Οκτωβρίου του 2007 που ξυλοκόπησαν, λήστεψαν και μαχαίρωσαν καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο παρκινγκ της πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου.

Στην Κρήτη απείλησε τους αστυνομικούς ότι αν δεν διαλύσουν την διαδήλωση αντιφασιστών έξω από μια εκδήλωσή τους την ίδια μέρα θα θρηνούσαν νεκρούς!

Ο Λαγός Ιωάννης, μέχρι πρότινος εργαζόταν «πόρτα σε μαγαζί της πλατείας Αττικής στην Αθήνα, και είναι γνωστός όχι μόνο ως «πόρτα» αλλά και «μεταναστοκυνηγός». Πριν από κάποιο καιρό εξαπέλυσε απειλές για δολοφονικές επιθέσεις σε ψαράδες Αιγύπτιους στο Κερατσίνι, οι οποίοι όπως είπε θα πρέπει να δίνουν λόγο στην Χρυσή Αυγή.

Ο Κασιδιάρης δεν δίστασε σε διάφορες δηλώσεις του να υποστηρίξει τον Χίτλερ χαρακτηρίζοντάς τον «μεγάλο κοινωνικό αναμορφωτή» και να δείξει τoν καθαρό του θαυμασμό για την χούντα λέγοντας ότι «πληθαίνουν διαρκώς οι φωνές που εξυμνούν το καθεστώς της 21ης Απριλίου»!

Η χούντα προκάλεσε την εισβολή και τον πόλεμο και τελικά την διχοτόμηση!

Στην Κύπρο ζήσαμε ήδη τι σημαίνει φασισμός, τι σημαίνει χούντα! Το ζήσαμε με το υποκινούμενο από την Χούντα πραξικόπημα το οποίο άνοιξε το δρόμο για την εισβολή και τον πόλεμο!

Το ΕΛΑΜ και η Χρυσή Αυγή προσπαθούν να το παίξουν πατριώτες και εθνικοαπελευθερωτές αλλά οι ομο ϊδεάτες πρόγονοί τους «πρόδωσαν την πατρίδα», την αιματοκύλισαν και την έφτασαν ένα βήμα πριν την διχοτόμηση!

Θα τους αφήσουμε να επαναλάβουν τα ίδια;

Πώς τους αντιμετωπίζουμε;

Οργανώνουμε εκστρατείες ενημέρωσης σε κάθε σχολείο, στον εργασιακό μας χώρο, σε κάθε πανεπιστήμιο για να αναδείξουμε τον πραγματικό χαρακτήρα του ΕΛΑΜ και της Χρυσής Αυγής. Απαντάμε σε κάθε θέση τους – δεν αφήνουμε κανέναν να πέσει θύμα της προπαγάνδας τους.

Οργανώνουμε πλατιές μαζικές αντιφασιστικές εκστρατείες διαρκείας. Καλούμε τις συντεχνίες, τους συλλόγους μας να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκστρατείες. Δημιουργούμε αντιφασιστικές ομάδες σε κάθε γειτονιά. Η απειλή των φασιστών είναι απειλή προς τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων, μαθητών, φοιτητών. Μπορεί τώρα να χτυπούν μετανάστες, όμως αργότερα θα χτυπήσουν ντόπιους εργαζόμενους, μπορεί να είναι η σειρά μας. Μόνο η μαζική δράση όλης της κοινωνίας μπορεί να τους σταματήσει.

Μόνο έτσι μπορεί να απαντηθεί η φασιστική απειλή.

Δεν θέλουμε άλλες τραγωδίες στον τόπο μας!

Ήδη ο φασισμός μας οδήγησε σε αρκετές.

Να τους σταματήσουμε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου